Sediu
Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov
Email
comenzi@cartonescu.ro
Tel
+40 722155788
16 aprilie 2022

Modalitati de plata

După realizarea cumpărăturilor pe site-ul nostru, puteți opta pentru următoarele variante de plată:

  • Plata online prin card bancar
  • Ramburs
  • Ordin de plată

1.Plata online prin card bancar

Plata online reprezintă cea mai simplă, eficientă și rapidă metodă de plată.Se pot efectua plăți online cu cardul bancar personal sau cu orice card dețiut pe persoana juridică.Atentie! Pentru realizarea unei plăți, vi se vor solicita următoarele date:                 

– codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații sau caractere);               

 – data de expirare a cardului, înscrisă pe fața acestuia;                 

– ultimele trei cifre de pe verso card, acestea sunt inscripționate pe banda cu semnătura posesorului de card.

Toate plățile realizate pe site-ul nostru, se realizează prin mijlocirea EuPlatesc.ro, un furnizor de servicii de gestiune a plăților dedicat comerțului online, care pune la dispoziție utilizatorilor metode adecvate de protecție a datelor personale, respectând reglementările legale. Sistemul informatic EuPlatesc.ro asigură tranzacții sigure și rapide, prin tehnologia 3D Secure, ceea ce oferă protecție posesorilor de carduri VISA/Mastercard emise oriunde în lume. Prin soluțiile anti-fraudă „Visa Secure” de la VISA şi „Mastercard IdentityCheck” de la Mastercard, riscul de fraudă este net diminuat. Tranzacționările prin card bancar online sunt protejate prin certificate de securitate TLS (Transport Layer Security).Plățile se realizează în lei, la cursul de schimb al băncii emitente.AMC Light Pack SRL nu stochează nici o informație legată de datele bancare, cardul de pe care se efectuează plata sau orice alte detalii care fac referire la plată. Toate aceste date sunt procesate punctual de servicul de gestionare plăți.

2.Ramburs curier, adică Plata la livrarea comenzii

Pentru a beneficia de varianta de plată numerar, puteți alege atunci când plasați comanda metoda de plată ramburs.Acest lucru presupune că în momentul în care curierul vă predă comanda, îi veți achita acestuia costul coletului integral. Plata se face la agentul firmei de curierat care vă înmânează coletul, aceasta conținând valoarea produselor comandate și taxa de transport, ambele valori fiind incluse în factura fiscală care va fi transmisă după plasarea comenzii.AMC Light Pack SRL acceptă plata ramburs, doar pentru comenzile cu valoare maximă de 5000 RON.

3.Ordin de plată

AMC Light Pack SRL este un magazin online care acceptă cu precădere plățile efectuate direct pe site.În cazul în care clientul, persoană juridică, plasează o comandă ce trebuie livrată la nivel de palet, însemnând o cantitate mare din produsele selectate, AMC Light Pack SRL acceptă plata prin OP (ordin de plată). Comenzile la nivel de palet trebuie transmise către noi printr-un e-mail, care va ține loc de comandă fermă, plata prin OP făcându-se pe baza unei facturi proforma emise de către vânzător.Livrarea comenzii se face doar după confirmarea plății sau după transmiterea via e-mail a dovezii de plată bancare.

Contact

Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov

+40 722 155 788

comenzi@cartonescu.ro

andreea@cartonescu.ro

Abonare

Aboneaza-te si primesti informatii despre noutati si promotii!

© amclightpack.ro. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex