Sediu
Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov
Email
comenzi@cartonescu.ro
Tel
+40 722155788
16 aprilie 2022

POLITICA DE CONFIDENȚIALITATE

In cadrul AMC LIGHT PACK SRLcu privire la Regulamentul UE 2014/679 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter  personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CEAMC Light Pack SRL (denumita in continuare “Compania” sau “Societatea”) se aliniaza Regulametului (UE) 2016/679 al Parlamentului European si al Consiliului – privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter  personal si privind libera circulatie a acestor date si de abrogare a Directivei 95/46/CE aplicabil din data de 25 mai 2018. Fiind vorba de un Regulament European, acesta se aplica in mod direct si unitar in toate statele membre ale Uniunii Europene, pentru a  consolida si unifica poiticile de securitate in mediul on-line dar si pentru o mai buna protejare a datelor tuturor cetatenilor europeni.Respectarea confidentialitatii si protectia datelor personale reprezinta pincipii fundamentale carora orgnizatia noastra a inteles sa le ofere importanta si atentia cuvenita deoarece, fara intelegerea, constientizarea si implementarea lor, activitatea curenta a societatii nu se va putea conforma cerintelor Regulamentului European anterior amintit. Unul dintre principilie fundamentale ale acestui Regulament este transparenta, iar prin prezenta Politica Generala de Confidentialitate dorim  sa va informam despre modul in care colectam, utilizam, transferam si protejam datele dumneavoastra cu caracter personal.Ne rezervam dreptul de a actualiza, revizui si modifica periodic prezenta Politica Generala de Confidentialitate. In cazul in care vor aparea modificari, vom afisa pe site-ul nostru versiunea actualizata si revizuita a Politicii Generale de Confidentialitate.Prezenta Politica se aplica:

 • Sediilor si punctelor de lucru apartinand AMC Light Pack SRL
 • Tuturor departamentelor si intregului personal apartinand AMC Light Pack SRL
 • Tuturor contractantilor, furnizorilor si altor persoane care lucreaza in numele AMC Light Pack SRL

Aceasta Politica Generala de Confidentialitate se refera la datele cu caracter personal ale clientilor, furnizorilor, altor persoane care ne contacteaza si care ne viziteaza si ale reprezentantilor acestora, potentiali colaboratori si colaboratori, si se aplica datelor colectate prin intermediul site-ului nostru  www.cartonescu.ro, precum si tuturor celorlalte date cu caracter personal pe care le colectam prin  e-mail si formulare de contact. 

 1. INFORMATII GENERALE
  1. Cine suntem si cum ne puteti contacta:

AMC Light Pack SRL (denumita in continuare SOCIETATEA/COMPANIA) este o persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Str. Libertatii, Bragadiru,Ilfov, avand numarul de inregistrare la Registrul Comertului J23/3288/2021 si Cod Unic de Identificare RO44340764;In sensul legislatiei cu privire la protectia datelor, avem calitatea de OPERATOR atunci cand prelucram datele dumneavoastra cu caracterpersonal. Pentru ca datele persoanelor fizice vizate sa fie prelucrate in siguranta, am depus toate eforturile sa implementam masuri rezonabile pentrua proteja informatiile personale ale acestora.Deoarece suntem intotdeauna interesati sa aflam opiniile dumneavoastra, precum si sa va furnizam orice informatii suplimentare de care ati putea avea nevoie cu privire la prelucrarea datelor dvs. va comunicam faptul ca ne puteti contacta la adresa de e-mail: andreea@cartonescu.ro sau direct printr-o cerere inregistrata la registratura noastra sau transmisa prin posta sau curier la sediul nostru de mai sus.

 1.  Termeni Regulament:
 • Operator – entitatea – in cazul de fata – AMC Light Pack SRL, sau orice alta persoana juridica,  autoritate publica, agentie sau organizatie non-guvernamentala, care prelucreaza sau stabileste scopurile si mijloacele de prelucrare a datelor cu caracter  personal;
 • Date cu caracter  personal – orice informatii privind o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata – direct sau indirect, prin referire la un element de identificare: nume/prenume, adresa, cod numeric personal, e-mail, telefon, venituri, date biometrice, imaginea, adresa de IP sau prin referire la datele medicale, genetice, datele privind originea etnica sau rasiala, convingeri politice, religioase, filozofice, culturale sau apartenenta sindicala;
 • Persoana vizata – orice persoana fizica ale carei date cu caracter  personal pot fi sau sunt prelucrate de operator;
  1.  Scopul Politicii Generale de Confidentialitate:

Cand persoana fizica vizata intra intr-o relatie de orice natura cu noi, ne incredinteaza informatiile legate de persoana sa.Scopul acestei Politici Generale de Confidentialitate este sa explice persoanelor fizice vizate ce date prelucram, de ce le prelucram si ce facem cu ele – in calitatea noastra de operator. Luam in serios confidentialitatea si nu transmitem si nu vindem niciodata datele personale de orice natura ar fi acestea ale clientilor nostri, liste sau adrese de e-mail. Fiind pe deplin constienti de faptul ca informatiile personale apartin fiecarei persoane fizice, facem tot posibilul sa le stocam in siguranta si sa le prelucram cu atentie. Nu oferim informatii unor parti terte fara a informa in prealabil persoanele vizate. Aceste informatii sunt importante. Speram ca ele sa fie citite cu atentie.Aceasta Politica Generala de Confidentialitate nu acopera aplicatiile si site-urile altor terti la care persoanele pot ajunge prin accesarea link-urilor de pe site-ul nostru. Acest lucru excede controlului nostru. Incurajam pe toti sa examineze Politica de confidentialitate de pe orice site si/sau aplicatie inainte de a furniza date personale.Aceasta Politica generala de confidentialitate acopera si procesul de recrutare si selectie a candidatilor la posturile ofertate de companie (de ex. – compania obtine date cu caracterpersonal ca urmare a solicitarii completarii unui formular dintr-o aplicatie sau prin transmiterea unui CV – prin e-mail).Compania aduce la cunostinta solicitantilor datele personale care le vor fi colectate, scopul in care sunt colectate si cum vor fi utilizate, in stransa legatura cu existenta Politicii de confidentialitate specifica recrutarii formulate de companie (in operatiunea de recrutare pe e-mail exista un link catre politica de confidentialitate).Potrivit legislatiei, persoana fizica beneficiara a serviciilor noastre sau persoana aflata intr-o relatie de orice fel cu noi, este o “persoana vizata”, adica o persoana fizica identificata sau identificabila.Pentru a fi complet transparenti in privinta prelucrarii de date si pentru a permite ca aceasta sa isi exercite cu usurinta, in orice moment, drepturile, am implementat masuri pentru a facilita comunicarea dintre noi, operatorul de date si persoana vizata.Daca nu ati implinit inca 16 ani, veti avea nevoie de acordul parintilor sau al tutorelui inainte de a ne furniza orice informatii personale in scopul inregistrarii sau al altor activitati online. Daca sunteti nesiguri de informatiile pe care le vedeti pe acest site, rugati parintii sau tutorele sa va ajute.Orice prelucrare de date cu caracter personal ale minorilor se va realiza numai in conditiile legii.

 1.  Angajamentul AMC Light Pack SRL:

Protectia informatiilor personale ale persoanelor vizate este foarte importanta pentru noi. De aceea, ne-am luat angajamentul sa respectam noul Regulament (EU) 2016/679, legislatia nationala aplicabila in materie, dar si urmatoarele principii:

 • Legalitate, echitate si transparenta:

Prelucram datele cu caracter personal legal si corect. Suntem intotdeauna transparenti in privinta informatiilor pe care le utilizam, iar persoana vizata este informata corespunzator.

 • Controlul apartine persoanei fizice vizate

In limitele legii, oferim acesteia posibilitatea de a examina, modifica, sterge datele personale pe care le-a impartasit cu noi si de a-si exercita celelalte drepturi.

 • Integritatea datelor si limitarea scopului:

Utilizam datele numai in scopurile descrise la momentul colectarii sau in scopuri compatibile cu cele initiale. In toate cazurile, scopurile noastre sunt compatibile cu legislatia. Luam masuri rezonabile pentru a ne asigura ca datele personale sunt corecte, complete si actualizate.

 • Securitate:

Am implementat masuri rezonabile de securitate si criptare, astfel incat sa protejam cat mai bine informatiile. Cu toate acestea, este de retinut faptul ca niciun site web, nicio aplicatie si nicio conexiune de internet nu este complet sigura.2. DREPTURILE PERSOANEI VIZATE IN LUMINA NOULUI REGULAMENT:– Dreptul de retragere a consimtamantului acolo unde prelucrarea se face in baza consimtamantului; Dreptul de a fi informat cu privire la prelucrarea datelor; Dreptul de acces asupra datelor; Dreptul de a rectifica datele inexacte sau incomplete; Dreptul de stergere (“dreptul de a fi uitat”); Dreptul la restrictionarea prelucrarii; Dreptul de a transmite datele pe care le avem despre persoana vizata catre alt operator; Dreptul de a se opune prelucrarii datelor; Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automata, inclusiv crearea de profiluri; Dreptul de a se adresa justitiei; Dreptul de a formula o plangere in fata Autoritatii de Supraveghere.3.CATEGORII DE DATE CU CARACTER PERSONAL. SCOPURI SI TEMEIURI PENTRU PRELUCRARE:In contextul interactiunii dvs. cu AMC Light Pack SRL, dvs. ca persoana fizica – iar in sensul Regulamentului- persoana fizica vizata, puteti face obiectul activitatilor de prelucrare a datelor pe care le efectuam.AMC Light Pack SRL poate solicita si/sau colecta informatii de la dumneavoastra in mod voluntar atunci cand:3.1. Este posibil sa ne solicitati asistenta sau sa ne transmiteti comentarii, sugestii sau intrebari legate de site-ul nostru, de activitatile si/sau serviciile noastre precum si de prelucrarea datelor dvs. cu caracter  personal.In acest caz, utilizam datele de contact pentru a comunica cu dvs. in legatura cu solicitarile dvs. Scopul prelucrarii in acest caz este analizarea cererilor dvs. si oferirea de raspunsuri la acestea.De asemenea, colectam datele dvs. de pe site in vederea crearii unui cont sau pentru buna realizare a comenzilor dvs. (facturare, livrare, urmarirea comenzilor, retur, garantie, etc.)3.2. Putem prelua unele dintre datele dvs. in contextul furnizarii serviciilor si produselor bazate pe obligatiile impuse de lege (de exemplu, obligatia de a respecta legile fiscale). In acest caz, temeiul prelucrarii este indeplinirea unei obligatii legale.3.3. CATEGORIILE DE DATE PERSONALE PRELUCRATE IN CONTEXTUL RELATIEI NOASTRE CU DVS. SUNT:a) In situatia in care sunteti colaboratori sau potentiali colaboratori, reprezentanti ai furnizorilor nostri, datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt: numele, prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon;b) Daca sunteti clienti ai companiei noastre, datele cu caracter personal pe care le prelucram sunt: numele, prenumele dvs., adresa de e-mail, numarul de telefon;3.4. Daca aplicati pentru un loc de munca in cadrul AMC Light Pack SRLFolosim datele cu caracter personal continute in CV-urile pe care le primim pentru a evalua calificarile solicitantilor pentru o pozitie in cadrul companiei noastre. Ne intemeiem in acest caz pe efectuarea demersurilor cu scopul incheierii si executarii unui contract.Categoriile de date prelucrate in contextul relatiei noastre cu dvs., adresa de e-mail, telefonul, adresa, datele cu caracter  personal incluse in CV-uri, detalii despre educatie si formare, calificarile profesionale, precum si alte date cu caracter  personal pe care le puteti furniza direct.3.5. Daca sunteti vizitator al site-ului nostru web:Folosim datele cu caracter personal pe care le colectam de la dvs. cand vizitati site-ul nostru de internet www.cartonescu.ro, pentru a procesa si a raspunde intrebarilor dvs. transmise prin intermediul formularelor on-line disponibile, precum si pentru a trimite newsletter, serviciu la care v-ati abonat in prealabil, in timp ce ati vizitat site-ul nostru.Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a furniza informatiile solicitate in legatura cu activitatea, serviciile si produsele noastre. Categoriile de date prelucrate in acest context sunt numele dvs., adresa de e-mail si numarul de telefon.De asemenea, folosim datele dvs. cu caracter  personal pentru a monitoriza traficul si a imbunatati continutul site-ului. Ne bazam in aceasta activitate de prelucrare a datelor pe interesul nostru legitim de a asigura functionarea corecta a site-ului nostru de internet, precum si imbunatatirea acestuia. Pe website este disponibila de asemenea o politica de utilizare a cookie-urilor.4. DE CE COLECTEAZA AMC Light Pack SRL ACESTE DATE:Colectam informatiile persoanelor vizate in scopuri determinate si legitime asa cum am descris mai sus, in prezenta Politica Generala de Confidentialitate, care include, dar nu se limiteaza le aceste, respectiv:

 • Pentru a putea comunica cu candidatii la pozitiile ofertate de companie;
 • Pentru a lua decizia potrivita in vederea angajarii acestora;
 • In vederea incheierii si executarii unui contract de munca potrivit specializarii/calificarii candidatilor;
 • In vederea incheierii sau executarii/modificarii unui contract dintre persoanele vizate si companie;
 • Pentru a raspunde la intrebarile si solicitarile persoanelor vizate;
 • Pentru a oferi si imbunatati serviciile si produsele pe care le ofera compania;
 • Pentru a diagnostica sau a remedia probleme tehnice;
 • Pentru a apara compania impotriva atacurilor cibernetice;
 • Pentru a conforma compania legislatiei;
 • Pentru constatarea sau revendicarea unui drept in instanta;

Atunci cand datele sunt solicitate direct de la dvs, AMC Light Pack SRL va solicita sa furnizati toate categoriile de date cu caracter  personal conform cu scopurile mentionate anterior, deoarece altfel nu vom putea sa ne desfasuram activitatea.Daca furnizati AMC Light Pack SRL datele cu caracter  personal ale altor persoane fizice, va rugam sa le comunicati inainte de aceasta dezvaluire modalitatea in care compania intentioneaza sa le prelucreze datele cu caracter  personal, asa cum este descris in aceasta politica generala de confidentialitate.5. STOCAREA DATELOR IN CADRUL AMC Light Pack SRLDatele dvs. cu caracter  personal sunt stocate pe perioada necesara pentru a respecta diversele obligatii legale de catre AMC Light Pack SRL. Este de retinut ca in anumite situatii expres reglementate, stocam datele pe perioada care ne este impusa de lege.Totodata, in cazul in care datele nu sunt colectate in contextul unui acord, astfel de date vor fi pastrate atat timp cat este necesar pentru atingerea scopului colectarii datelor preconizate sau a oricarei alte perioade mai lungi impuse de lege, un regulament de pastrare a inregistrarilor sau autoritatile publice.Imediat dupa incheierea perioadei de arhivare aplicabile, datele trebuie sa fie:

 1. Sterse sau distruse in siguranta

sau

 1. Transferate intr-o arhiva (cu exceptia cazului in care acest lucru este interzis prin lege sau prin regulamentul privind pastrarea inregistrarilor).

Datele cu caracter personal colectate si utilizate pentru abonarea la newsletter-ul nostru vor fi sterse imediat daca va dezabonati de la serviciul nostru de newsletter.Dupa incheierea perioadei, datele cu caracter  personal ale persoanelor vizate vor fi distruse sau sterse din sistemele informatice sau transformate in date anonime pentru a fi utilizate in scopuri de cercetare stiintifica, istorica sau statistica.6. PARTAJAREA INFORMATIILOR TALE CU TERTE PERSOANE:AMC Light Pack SRL nu va dezvalui datele obtinute de la persoane vizate catre alte companii terte fara sa fi obtinut in prealabil consimtamantul expres si separat in acest sens.Compania confirma ca datele cu caracter  personal obtinute sunt stocate in mod securizat sau sunt distruse, sens in care informam persoanele vizate ca exista acorduri de prelucrare a datelor cu furnizorul/furnizorii de software prin care acestia au asigurat la randul lor compania ca sunt conformi cu GDPR.AMC Light Pack SRL poate dezvalui datele persoanelor fizice vizate, respectand legea aplicabila, partenerilor de afaceri sau altor terti, cum ar fi proprii imputerniciti.Depunem in permanenta eforturi rezonabile pentru a ne asigura ca acesti terti au implementate masuri adecvate de protectie si securitate. Cu acesti terti avem clauze contractuale astfel incat datele dvs. sa fie protejate. Vom informa persoanele vizate de fiecare data cu privire la identitatea acestor companii inainte de transmitere sau intr-un termen rezonabil si ne vom asigura ca orice transfer este legitim avand la baza consimtamantul acestora sau alt temei juridic.De exemplu, am putea furniza datele cu caracter personal catre alte companii, precum furnizorii de servicii IT sau telecomunicatii, contabilitate, servicii juridice si alti terti cu care avem o relatie contractuala. Acesti terti sunt selectati cu o grija deosebita astfel incat aceste date sa fie prelucrate doar in scopurile pe care noi le indicam.De asemenea, compania ar putea partaja datele persoanelor fizice vizate catre parteneri de afaceri ca urmare a unui efort comun de a oferi un produs sau un serviciu.Ar putea fi transmise datele si altor parti avand consimtamantul sau potrivit instructiunilor persoanei fizice vizate.Informatiile cu caracter personal vor putea fi furnizate si catre parchet, politie, instantele judecatoresti si alte organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.In limite rezonabile, compania se va asigura ca datele persoanelor vizate nu parasesc Spatiul Economic European, insa, in masura in care va transfera catre state din afara SEE, va urmari in toate cazurile ca transferurile sa fie legitime, avand la baza consimtamantul explicit al persoanei vizate sau alt temei legal.7. AMC Light Pack SRL aduce la cunostinta oricarei persoane vizate faptul ca: – Isi poate retrage consimtamantul privind prelucrarea datelor cu caracter sensibil sau/si pentru marketing direct in orice moment prin urmarea instructiunilor de dezabonare din fiecare e-mail sau alt mesaj electronic .- Daca doreste sa isi exercite drepturile, o poate face prin inregistrarea unei cereri scrise, ce se depune la sediul/punctul de lucru al AMC Light Pack SRL sau printr-o cerere scrisa transmisa la adresa de e-mail andreea@cartonescu.ro;- Drepturile enumerate mai sus nu sunt absolute. Exista si exceptii, de aceea fiecare cerere primita va fi analizata astfel incat sa se poata decide daca aceasta este intemeiata sau nu. In masura in care cererea este intemeiata, compania va facilita exercitarea drepturilor. Daca cererea este neintemeiata, o va respinge, insa va informa persoanele vizate asupra motivelor refuzului si asupra drepturilor acestora de a depune o plangere la Autoritatea de Supraveghere si de a se adresa justitiei.- Compania va incerca sa raspunda solicitarii acesteia in termen de 30 de zile. Cu toate acestea, termenul poate fi prelungit in functie de diferite aspecte, precum complexitatea cererii, numarul de cereri primite sau imposibilitatea de a va identifica intr-un termen util.-Daca, desi depune toate eforturile, compania nu reuseste sa identifice persoana vizata, iar aceasta nu ii furnizeaza informatii suplimentare pentru a reusi sa o identifice, compania nu va fi obligata sa dea curs solicitarii.8. SOLICITARI SI EXERCITAREA DREPTURILOR:In situatia in care veti dori sa va exercitati oricare dintre drepturile enumerate mai sus in prezenta Politica Generala de Confidentialitate, sa formulati observatii sau sa obtineti informatii sau clarificari suplimentare cu privire la prelucrarea datelor dvs. personale, daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la prelucrarea informatiilor dvs. sau doriti sa va exercitati drepturile legale sau aveti orice alta ingrijorare cu privire la confidentialitatea asupra datelor dvs., va rugam sa contactati AMC Light Pack SRL prin intermediul persoanei desemnate in acest sens, respectiv Dl./Dna Stefan Bors la adresa de e-mail dpo@emcost-consultanta.ro pentru asigurarea faptului ca AMC Light Pack SRL repecta toate cerintele GDPR.Raspunsul la toate cererile va va fi transmis intr-un interval de timp cat mai scurt posibil, care nu va depasi o luna de la primirea solicitarii, cu posibilitatea prelungirii duratei cu maximum doua luni daca vorbim despre o prelucrare complexa ori un volum mare de astfel de cereri.Toate solicitarile vor fi depuse personal sa transmise prin posta/curier la sediul nostru din Libertatii 1, Ilfov, sau prin posta electronica la adresa de e-mail andreea@cartonescu.ro.Totodata este bine sa stiti ca la nivelul Romaniei functioneaza Autoritatea Nationala pentru Supravegherea Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (“A.N.S.P.D.C.P.”) si ca aveti dreptul sa depuneti o plangere atunci cand considereti ca v-au fost incalcate drepturile accesand site-ul web www.dataprotection.ro.                                                                                                                                                                                                                                                                                                           AMC Light Pack SRL

Contact

Str. Libertății, Bragadiru, Ilfov

+40 722 155 788

comenzi@cartonescu.ro

andreea@cartonescu.ro

Abonare

Aboneaza-te si primesti informatii despre noutati si promotii!

© amclightpack.ro. All Rights Reserved. Designed by HTML Codex